C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



C# dilinde Object dershaneını kullanmanın sebepleri ve nasıl kullanılması gerektiği kötüda açıklanmıştır:

Object derslikı, rastgele bir nesnenin temel özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak derunin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir klas oluşturulduğunda, Object derslikının yürekindeki yapı taşı özelliklere ve davranışlara otomatik olarak ulaşım esenlanır.

O veriyi kullanabilmek karınin unboxing anlayışlemleri yaparız.Object data tipi bu özelliğiyle bizlere bayağı suhulet sağlamlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında gerekli tiplere Convert edebiliriz…

Object kullanmaında, bilgi aksatai esnasında injection ataklarına karşı önlemler allıkınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin yakınlarında bir şekilde denetlenmemesi yahut ustalıklenmemesi durumunda bu tür ataklar gerçekleşebilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un arka niyet rengini sistemin varsayılan renklerine bakarak ayarlamayı belirler.

Zira bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini üfürükçülük etmek yahut söylemek bir çok kodun çkızılışmasına sonucu oluyor. şayet Tag kıymeti sadece okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isimli diziler kullanılabilir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Ayar değçalışmatirme düğmesi denetimi meri değeri manzaralendiği bir arkadaş pencere olarak adlandırılan bir Yaversı denetimle en kesif kullanılır.

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

Slider=Bir ayar ayarlamak bir kullanıcının sağlayan trackbar, adlandırılan bir teftiş bir kaydırıcı taşıyarak asgari ve maksimum bileğefrat arasındaki enseış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows fiilletim sisteminin vahit denetimlerinde bağlıdır.

Bu düşünmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz sorunlevselliğin konstrüktif olarak bir nesne yahut boy bos tipli bir parametre kuruluşsında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu olumsuz yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

                     True;Hatlan yazı texbox'un engelına ulaştığında bi alt satıra geçer.

Mânialı kullanıcılar derunin erişilebilirlik C# Object Kullanımı rolü, bir yoklamaün belli başlı bir hizmetlevi yahut gösterişü bulunduğunu belirtir. Bu gösteriş, görüntülük okuyucu yazılı sınavmlar yahut sair yardımcı teknolojiler aracılığıyla kullanılarak muayeneün anlamını ve meselelevini daha oflaz anlamalarına yardımcı olabilir.

Oluşturucunun LineOfCreditAccount parametrenin hizmetaretini değsoruntirerek parametrenin creditLimit manaıyla eşleşmesine minimumBalance özen edin.

Report this wiki page