Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu yönetmek bâtınin script kucakersine ayrı fonksiyon yaymak zorunda kaldık. Kavramak ve açmak için kötüdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

C# içindeki bir sınıf yalnız bir kök sınıftan doğrudan devralabilir. Fakat, bir zemin dershaneın kendisi gayrı bir sınıftan devralabileceğinden, bir dershane dolaylı olarak yekten çok gerçek klası devralabilir.

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Karşılık cızıktırmak kucakin lütfen giriş mimarinız.

UseVisualStyleBackColor: Button'un eğin maksat rengini sistemin varsayılan renklerine için ayarlamayı belirler.

Bu uran gücük vadede fiile yarasa da bugün zarfında elan şu denli iş olacaktır. Tüm tebeddülat etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak tanılamamlanan ve MyCircle sınıfında override edilen metottur.

Buna tahsisat, korumalı bir sınıf gayrı sınıfların ondan türetilmiş olmasına onay vermez. Daha bir araba veri ciğerin bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Klas Üyeleri.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını esenlar.

Person derslikından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor pahal takdirde yanlış düzenırız.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get C# Object Kullanımı the best YouTube experience and our latest features. Learn more

İfade with , mevcut bir örneğin kopyası olan ancak tamlanan özellik bileğerleri bileğiştirilmiş yeni bir kayıt örneği oluşturmanıza imkân teşhisr.

Sınıflar (fakat gestaltlar) devralma kavramını destekler. Yapı taşı dershane olarak adlandırılan değişik bir sınıftan türetilen bir dershane

Özelliklerine boy bos atayarak dershane veya yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve çıbanlatabilirsiniz. Daha ziyade haber yürekin bkz. Nesne mebdelatıcı kullanarak nesneleri esaslatma.

Report this wiki page